V 41-44

Minis syster och två äldsta barn har tillbringat 3 veckor med oss, och det har handlat om att tillbringa maximalt med tid i vatten, vilket enligt Thyra och Edvin är samma sak som att ha semester. Här på Ocean Rafting i Whitsundays. Mini är utrustad med en "Stinger-suit". Stingers är en annan i raden av fabler som Australiensiska turistmyndigheterna uppfunnit för att få Australien att verka mer spännande.
 
 
I bakgrunden ses "King Wally", överpatriarken på krokodilfarmen utanför Yeppoon. Trots 900 kg och nästan sex meter lång imponerade det föga på "King Ville".
 
 
 
Edvin visade att fiske inte behöver vara särskilt komplicerat och hade snabbt dragit upp en firre. Det blev spiken i kistan för Pontus som nu bara använder fiskespöt till att byta TV-kanal när dosan är borta.
 
 
 
Att klappa en koala är väl att betrakta som en Australiensisk klassiker. Med tanke på vad det kostade överväger vi att hitta en egen Koala och öppna klapp-verksamhet på balkongen. Det påstås att Koalor sover 20 timmar om dygnet (Källa: Mini) vilket gör dom lika produktiva som, ja, den genomsnittlige Australiensarn.
 
 
Stella fyller 4 år idag (17:e november), men vi passade på att ha kalas när kusinerna var här, något som har renderat en del huvudbry för en fyra-åring, som precis hade trott sig förstå kopplingen mellan födelsedag, kalas och paket. Grattis älskade Stella!
 
 
Det har varit roligt och omväxlande för Pontus att få hitta på upptåg med Edvin och Thyra som inte skrek högt när det prasslade i gräset, brydde sig vad dom satte fötterna i eller vad som kunde finnas i vattnet. Här på väg på snorklingsutflykt.
 
 
 
Keppel Islands har aldrig gjort oss besvikna. Här ses "Hedovs Reef", döpt efter Jocke som i våra ögon i princip upptäckte revet.
 
 
 
Thyra och Edvin ville gärna se Sköldpadda. Det fick dom. Thyra har tävlingssimmat i flera år och hon kunde bokstavligt talat försvinna i djupet för att en stund senare komma upp från ingenstans, som taget ur "Det stora blå". Edvin och Pontus tog det lite mer piano och skvalpade mest runt uppe i ytvattnet.
 
 

Ville. En illustration av 3-årstrots.
 
 
Mini och Ellinor. Många tycker dom är väldigt lika varandra, men dom gör åtminstone sitt bästa för att ha sin egen unika klädstil.
 
 
 
Gänget - tack för en kanonsemester!