Vecka 22-25

Vi vill börja med att be om ursä.... Nä förresten. Vi har haft annat för oss...
 
Eftersom Mini inte har pratat om något annat så börjar vi plikttroget med att visa en bild av den påstådda Delfin-flock som visst gjorde Mini sällskap på morgonpromenaden längs stranden en morgon. Märkligt nog är bilden av samma kvalitet som dom flesta bilder av Loch Ness-odjuret, Snömannen och andra övertygande fenomen.
 
 
 
Nattutflykt med helikoptern.
 
 
Ambulanssköterskan Phil tröttnade på utsikten från helikoptern för länge sen och ägnar sig nu istället, ironiskt nog, åt att spela flygspel på utryckningarna.
 
 
Australiensiska flygvapnet hälsade på sina gamla kollegor på basen i Rockhampton på väg från Sydney till Darwin på övning. Black Hawk-helikoptrar.
 
 
Ville berättar rövarhistorier och håller hov...
 
 
Stella hade sannolikt redan hört alla Villes historier flera gånger och ägnade sig istället åt Saltkråkan. Likt sin Mamma när Pappan sätter igång.
 

Kvinnor i åldern 60 plus är högvilt i Stella och Villes ögon. Båda är nu ordentligt svältfödda på mormödrar/farmödrar, och just i den här kategorin krävs nu inga släktband, vänskapsband eller överhuvudtaget någon anknytning för att barnen ska vilja bli adopterade. Det är okej för oss under en begränsad tid, men ingen av tanterna har tackat Ja än.
 
 
 
Solnedgång.