V 34-36

Mormor har äntligen kommit!
 
 
För att beskåda omgivningarna tog vi med henne till en liten kulle vid havet. Det visade sig att hon var svårt höjdrädd och promenaden upp till toppen blev en plågsam och ovärdig tillställning. Här ses hon krypa upp för en trappa omfattandes två trappsteg.
 
 
Vi åkte till Hervey Bay i södra Queensland för valsafari. Ville spanar intensivt.
 
 
Det visade sig att kikaren kunnat lämnas hemma... Veckans djur #1 - Humpback Whale.
 
 
 
Här vore det lämpligt att skriva något informativt och intressant om valarna, men eftersom vi inte kunde förstå något av vad guiden sa så vet vi inte så mycket. Dom är stora...
 
 
 
Ville och Stella vinkar åt valen som vinkar tillbaka...
 
 
 
Veckans djur #2. En Stokes Seasnake fotad från kajaken. Giftig, men med så liten mun att den i praktiken bara kan bita folk i ögonlocken eller örsnibben. Senast nån människa blev biten var 1985.

 
 
Med mormor i huset så ges nu tillfällen till utflykter utan barnen... Mini var en fena på Stand-Up-Paddleboard. Apropå Fenor så påstår Mini att hon såg en haj. Det enda som styrker det påståendet är att hon hade pulsklocka på sig som registrerade en hastig pulsstegring till 162 hjärtslag i minuten och att hennes ben skakade som asplöv. Mini medgav dock att den påstådda hajen inte var större än en tax, så vi letar nu en portabel defibrillator som vi kan ha med i händelse av att Mini stöter på en riktig haj... Notera att Pontus alltså rimligen paddlar en Sit-Down-Paddleboard.
 
 
 
Long beach, Great Keppel Islands.
 
 
 
Stella utmålad till något slags kattdjur.
 
 
 
Efter några månaders vinteruppehåll har vi nu haft pool-premiär, till barnens förtjusning.
 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Haha, den ovärdiga tillställningen, otroligt kul!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: